Velkommen til Lørenskog Dyrebutikk!


Vi er stolte av å være ditt lokale reisemål for kvalitetsprodukter til dine kjæledyr, til uslåelig lave priser. 
Hos oss finner du et omfattende utvalg av produkter av høy kvalitet, som vi tilbyr til priser som passer for ethvert budsjett.

Vi brenner for dyr og deres velvære, og vi har nøye utvalgt hvert eneste produkt i vårt sortiment for å sikre at du får det beste for dine kjæledyr. Fra førsteklasses fôr og leker til komfortable senger og alt annet du måtte trenge, er vi her for å hjelpe deg med å ta vare på dine pelskledde familiemedlemmer.

Vårt erfarne team av dedikerte ansatte står klare til å gi deg ekspertveiledning og personlig service. Vi ønsker å gjøre din handleopplevelse hos oss til noe helt spesielt. Uansett om du har spørsmål om våre produkter eller trenger råd om hva som er best for ditt kjæledyr, er vi her for å hjelpe.

Vi vet hvor viktig det er å få mest mulig verdi for pengene, og derfor har vi forpliktet oss til å tilby produkter av høy kvalitet til lave priser. Hos oss kan du handle med trygghet, vel vitende om at du ikke trenger å gå på kompromiss med kvaliteten når du vil skjemme bort dine firbente venner.

Besøk oss i butikken og oppdag vårt omfattende sortiment. Vi er stolte av å tilby produkter som møter de høyeste standardene, samtidig som vi gjør det tilgjengelig for alle dyreelskere. Hvis du ikke har muligheten til å komme innom, kan du også enkelt og trygt handle via vår nettbutikk.

Bli med oss på reisen med å gi dine kjæledyr det aller beste til lave priser. 

Kom innom oss, og la oss være din pålitelige partner i omsorgen for dine elskede kjæledyr!